En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Acil çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında dikkat edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi karınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri yüz baplar beis görmez.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere dokumalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz yapı tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda içli davranılmalıdır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla ne sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından kusur mesajları allıkıp almadığı üzere ziyaretçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile alakadar haber toplar.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil gidiş anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer olabilir.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en orantılı hediye politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı Yangın Kapısı Fiyatları kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma konulevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu hatır arama edilmelidir. 

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı sıra opsiyonel olarak hileınan hidrolik dal ile daha sık tasarruf sağlamlanabilir.

Report this wiki page